HTML

Szörfőző

A szegedi Somogyi-könyvtár ínyenc internet-tanfolyamosainak blogja

Utolsó hozzászólások

  • szélrózsa: Megsütöttem, nagy siker volt! Kicsit hosszadalmas az elkészítése, de a végeredmény megéri.Nagyon f... (2009.12.28. 18:38) Lúdláb
  • brezoa: Kedves Szélrózsa! Nagyon örülök a visszajelzésednek,mert éppen ez a lényege ennek a tanfolyamnak. ... (2009.10.08. 10:53) E-ügyintézés
  • szélrózsa: Elvégeztem az e-ügyintézés tanfolyamot. MEGÉRTE Azóta gépen intézek mindent amit lehet. Nincs ideg... (2009.10.05. 21:59) E-ügyintézés
  • iladisko: Nagyon szeretek sütni,főzni.Ezt a receptet is kipróbálom majd. A Csillag téri könyvtár meghívott ... (2009.09.26. 11:04) Párna csücske
  • AnnaSára: Cukrosoknak valo recepteket keresek. (2009.09.26. 10:55) Főztünk, utaztunk, iwiweztünk, blogoltunk :)
  • Utolsó 20

Csontleves sok zöldséggel

2009.12.08. 06:50 :: Somogyi-könyvtár

Hozzávalók:50 dkg sertéskaraj-csont3 db nagyobb sárgarépa2 db petrezselyem gyökér1 db zellergumó zöldjével együtt1 db közepes vöröshagyma2 gerezd fokhagyma1 db zöldpaprika1 db csípős zöldpaprika3 db nagyobb burgonya20 dkg karfiol1 evőkanál só5-10 db szemes bors1 csokor…

Szólj hozzá!

Édeskömény krémleves

2009.09.14. 17:43 :: Somogyi-könyvtár

Hozzávalók: 2 db nagyobb édeskömény gumó 1 kis doboz (2 dl) tejföl kevés olaj őrölt gyömbér só bors ételízesítő tálaláshoz: pirított kenyérkockák (készen vagy vett) Elkészítés: Megmossuk a gumót, fás szárát, kaporszerű, ánizs illatú…

Szólj hozzá!

Tojással csurgatott leves

2009.09.13. 18:03 :: Somogyi-könyvtár4

Apróra vágott petrezselyem zöldjét s vöröshagymát piritsunk meg vajban, adjunk hozzá kevés sót és paprikát, öntsük föl vizzel s hagyjuk forrni. Addig egy másik edényben két egész tojást egy kanál liszttel kavarjunk jól el s csurgassuk a forró levesbe. Ekkor két kanál…

Szólj hozzá!

Hamis barnaleves

2009.09.12. 19:25 :: Somogyi-könyvtár4

Tégy egy lábasba egy kevés zsirt, egy sor fölszeldelt vöröshagymát, egy sor fölszeldelt vöröshagymát, egy sor szeletekre vágott borjumájat, hintsd meg egy kevés törtcukorral, hagyd mindezt pörkölni, mig a hagyma piros, öntsd föl huslevessel s hadd jól forrni. Ha kiforrta magát,…

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása