HTML

Szörfőző

A szegedi Somogyi-könyvtár ínyenc internet-tanfolyamosainak blogja

Utolsó hozzászólások

  • szélrózsa: Megsütöttem, nagy siker volt! Kicsit hosszadalmas az elkészítése, de a végeredmény megéri.Nagyon f... (2009.12.28. 18:38) Lúdláb
  • brezoa: Kedves Szélrózsa! Nagyon örülök a visszajelzésednek,mert éppen ez a lényege ennek a tanfolyamnak. ... (2009.10.08. 10:53) E-ügyintézés
  • szélrózsa: Elvégeztem az e-ügyintézés tanfolyamot. MEGÉRTE Azóta gépen intézek mindent amit lehet. Nincs ideg... (2009.10.05. 21:59) E-ügyintézés
  • iladisko: Nagyon szeretek sütni,főzni.Ezt a receptet is kipróbálom majd. A Csillag téri könyvtár meghívott ... (2009.09.26. 11:04) Párna csücske
  • AnnaSára: Cukrosoknak valo recepteket keresek. (2009.09.26. 10:55) Főztünk, utaztunk, iwiweztünk, blogoltunk :)
  • Utolsó 20

Almás szelet

2009.10.14. 18:46 :: Somogyi-könyvtár

Hozzávalók:

  • 4 tojás
  • 3 dl cukor
  • 1 cs. sütőpor
  • 1 cs. vaníliás cukor
  • kb. fél kg alma
  • 4 dl liszt
  • margarin
  • őrölt fahéj
  • 1 dl olaj

Tojást, cukrot habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, sütőport, vaníliás cukrot, olajat és jól összekeverjük. A tepsit margarinnal megkenjük, zsemlemorzsával meghintjük, a hámozott almaszeleteket lefektetjük az aljára, a fahéjat ráhintjük az almára, majd ráöntjük a masszát. Közepes tűznél sütjük.

A receptet beküldte: Dr. Tihanyi Ernőné

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sk-szorfozo.blog.hu/api/trackback/id/tr411450398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása