HTML

Szörfőző

A szegedi Somogyi-könyvtár ínyenc internet-tanfolyamosainak blogja

Utolsó hozzászólások

  • szélrózsa: Megsütöttem, nagy siker volt! Kicsit hosszadalmas az elkészítése, de a végeredmény megéri.Nagyon f... (2009.12.28. 18:38) Lúdláb
  • brezoa: Kedves Szélrózsa! Nagyon örülök a visszajelzésednek,mert éppen ez a lényege ennek a tanfolyamnak. ... (2009.10.08. 10:53) E-ügyintézés
  • szélrózsa: Elvégeztem az e-ügyintézés tanfolyamot. MEGÉRTE Azóta gépen intézek mindent amit lehet. Nincs ideg... (2009.10.05. 21:59) E-ügyintézés
  • iladisko: Nagyon szeretek sütni,főzni.Ezt a receptet is kipróbálom majd. A Csillag téri könyvtár meghívott ... (2009.09.26. 11:04) Párna csücske
  • AnnaSára: Cukrosoknak valo recepteket keresek. (2009.09.26. 10:55) Főztünk, utaztunk, iwiweztünk, blogoltunk :)
  • Utolsó 20

Töki pompos

2009.09.14. 13:35 :: Somogyi-könyvtár

Hozzávalók:

  • 50 dkg liszt
  • 2-3 főtt burgonya
  • 1 csomag sütőélesztő
  • 20 dkg bacon
  • 1 fej vöröshagyma
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • 5 dl tejföl
  • 15-20 dkg sajt

- a krumplit megfőzzük és áttörve az élesztővel elkevert liszthez adjuk, benne kicsi só
- 1 óra kelés
- tepsibe nyújtjuk, félig megsütjük
- sütőből kivéve megkenjük a zúzott fokhagymával összekevert, feldarabolt baconnal
- megszórjuk a laskára vágott vöröshagymával
- sütőbe kb. 10 percre visszatesszük
- a sütés vége felé megszórjuk reszelt sajttal

A recept beküldője: Kratochwill Ottilia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sk-szorfozo.blog.hu/api/trackback/id/tr661381018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása