... amely a Délmagyarország és a Délvilág 3. szakácskönyve és amelynek nemsokára kézbe vehető a folytatása is, ráadásul az új kötet könyvtárunkban fog bemutatkozni október 7-én!
"Önöknek köszönhetően tán még sohasem küszködtünk ennyire a bőség zavarával, mint ezúttal. Nem túlzás állítani: szerzőink álmatlan éjszakákat okoztak Gyuris László mestercukrásznak, az A Capella cukrászda tulajdonosának, aki valamennyi recept végigböngészése után döntötte el, hogy melyik kerüljön a kötetbe. Természetesen Gyuris úr nem csupán a szellemi munkát végezte, hanem kollégáival közösen a kiválasztott finomságokat megsütötte, fotósaink pedig megörökítették a remekműveket. Szám szerint közel százötvenet, azaz valamennyi recept kipróbálása igazán édes életet ígér a jövőre nézve." (részlet Szetey András, a Délmagyarország és Délvilág főszerkesztője ajánlásából)
A kötetet Szeged legkiválóbb séfjeinek receptjei (nem csak sütemények!) egészítik ki.
Utolsó hozzászólások