HTML

Szörfőző

A szegedi Somogyi-könyvtár ínyenc internet-tanfolyamosainak blogja

Utolsó hozzászólások

  • szélrózsa: Megsütöttem, nagy siker volt! Kicsit hosszadalmas az elkészítése, de a végeredmény megéri.Nagyon f... (2009.12.28. 18:38) Lúdláb
  • brezoa: Kedves Szélrózsa! Nagyon örülök a visszajelzésednek,mert éppen ez a lényege ennek a tanfolyamnak. ... (2009.10.08. 10:53) E-ügyintézés
  • szélrózsa: Elvégeztem az e-ügyintézés tanfolyamot. MEGÉRTE Azóta gépen intézek mindent amit lehet. Nincs ideg... (2009.10.05. 21:59) E-ügyintézés
  • iladisko: Nagyon szeretek sütni,főzni.Ezt a receptet is kipróbálom majd. A Csillag téri könyvtár meghívott ... (2009.09.26. 11:04) Párna csücske
  • AnnaSára: Cukrosoknak valo recepteket keresek. (2009.09.26. 10:55) Főztünk, utaztunk, iwiweztünk, blogoltunk :)
  • Utolsó 20

Kukorica cipó

2009.12.08. 06:42 :: Somogyi-könyvtár

Hozzávalók:

  • három csésze kukuricaliszt
  • egy csésze teljes kiőrlésű búzaliszt
  • fél csésze zabpehely
  • fél csésze hidegen sajolt olaj
  • 40 dkg túró
  • egy csomag sütőpor
  • öt csipet só

A hozzávalókat egy tálban másfél csésze vízzel összekeverjük. A túrót a legvégén adjuk hozzá, hogy darabokban maradjon. Kiolajozott, kerek sütőtálba tesszük, és előmelegített sütőben kb. egy órán át közepes hőmérsékleten sütjük. Sütés közben időnként megszurkáljuk. Akkor lesz kész, amikor a teteje szép pirosra sült. Hidegen szeleteljük. Fogyaszthatjuk szilvalekvárral, pástétommal stb.

A receptet beküldte és a fotót készítette: Dr. Kopasz István

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sk-szorfozo.blog.hu/api/trackback/id/tr791582375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása