HTML

Szörfőző

A szegedi Somogyi-könyvtár ínyenc internet-tanfolyamosainak blogja

Utolsó hozzászólások

  • szélrózsa: Megsütöttem, nagy siker volt! Kicsit hosszadalmas az elkészítése, de a végeredmény megéri.Nagyon f... (2009.12.28. 18:38) Lúdláb
  • brezoa: Kedves Szélrózsa! Nagyon örülök a visszajelzésednek,mert éppen ez a lényege ennek a tanfolyamnak. ... (2009.10.08. 10:53) E-ügyintézés
  • szélrózsa: Elvégeztem az e-ügyintézés tanfolyamot. MEGÉRTE Azóta gépen intézek mindent amit lehet. Nincs ideg... (2009.10.05. 21:59) E-ügyintézés
  • iladisko: Nagyon szeretek sütni,főzni.Ezt a receptet is kipróbálom majd. A Csillag téri könyvtár meghívott ... (2009.09.26. 11:04) Párna csücske
  • AnnaSára: Cukrosoknak valo recepteket keresek. (2009.09.26. 10:55) Főztünk, utaztunk, iwiweztünk, blogoltunk :)
  • Utolsó 20

Sajtos rúd

2009.10.14. 18:25 :: Somogyi-könyvtár

1. Sajtos rúd: 38 dkg liszttel elmorzsolok 1 cs. Ráma margarint. Teszünk bele 2 evőkanál tejfölt, 1 tojássárgáját, 1 ½ kávéskanál sót. Jól összegyúrjuk. 2 cipóba vesszük, 1órát pihentetjük. Vékonyra nyújtjuk. Tojással kenjük, majd reszelt sajttal megszórjuk és szaggatjuk.

2. Sajtos rúd: 40 dkg liszt, 1 cs. Ráma margarin, 1 tejföl, 1 tojássárgája, 1 dkg szalakálé, 1 ½ kávéskanál só, 20 dkg óvári sajt (12 dkg a tésztába). Jól összegyúrjuk. 2 cipóba vesszük, 2 órát pihentetjük. ½ cm vékonyra nyújtjuk. Egész tojással megkenjük és 8 dkg reszelt sajttal megszórjuk a tetejét.

 

A receptet beküldte: Dormán Helga

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sk-szorfozo.blog.hu/api/trackback/id/tr201450324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása