HTML

Szörfőző

A szegedi Somogyi-könyvtár ínyenc internet-tanfolyamosainak blogja

Utolsó hozzászólások

  • szélrózsa: Megsütöttem, nagy siker volt! Kicsit hosszadalmas az elkészítése, de a végeredmény megéri.Nagyon f... (2009.12.28. 18:38) Lúdláb
  • brezoa: Kedves Szélrózsa! Nagyon örülök a visszajelzésednek,mert éppen ez a lényege ennek a tanfolyamnak. ... (2009.10.08. 10:53) E-ügyintézés
  • szélrózsa: Elvégeztem az e-ügyintézés tanfolyamot. MEGÉRTE Azóta gépen intézek mindent amit lehet. Nincs ideg... (2009.10.05. 21:59) E-ügyintézés
  • iladisko: Nagyon szeretek sütni,főzni.Ezt a receptet is kipróbálom majd. A Csillag téri könyvtár meghívott ... (2009.09.26. 11:04) Párna csücske
  • AnnaSára: Cukrosoknak valo recepteket keresek. (2009.09.26. 10:55) Főztünk, utaztunk, iwiweztünk, blogoltunk :)
  • Utolsó 20

Kossuth-tészta

2009.09.12. 19:12 :: Somogyi-könyvtár4

Vigy a nyujtodeszkára 1 kilogramm lisztet, dörzsölj föl vele 1/2 kilogr. írósvajat, adj hozzá 12 tojássárgáját, 3 dekagramm tejben áztatott élesztőt, 3 kanál tört cukrot és egy csipet sót; keverd jól el egy széles késsel; ha összeállítottad, tedd meleg helyre és hagyd jól megkelni; ekkor nyujtsd ki félujjnyi vastagra, kenj rá ribizli-lekvárt és tedd a tepszibe.

(Szegedi szakácskönyv, 1878)

Szólj hozzá!

Címkék: kelt teszta

A bejegyzés trackback címe:

https://sk-szorfozo.blog.hu/api/trackback/id/tr71377643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása